t
CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

kamek sik madah sama kitak????

aku ade sorg kawan..
kawan nie dye mcm nak rapat ngn aku tp aku rse xleh nk rapat ngn dye...
aku pon xtaw  knapa..bile ak nmpk je mke dye,aku akn trus jadik pendiam n xrse tak nak ckp..
sng ckp moody laa..da bnyk kali aku cube menjauhkan diri dr dye..
tp..
dye still cam xtaw ape2...smpai ada satu tahap tu aku terpaksa tinggalkan dye time nk gi kelas...
aku rimas bile ade org mcm tu dlm hidup aku..tiap kali aku nk gi kelas,aku akan cari helah supaya aku xkan pegi kelas together2..
dan bile dlm kelas.aku akan cube x duduk bsebelahan dgn dye..
aku xleh nak fokus kalau dye dekat ngn aku...
yg aku heran,dgn smua org aku blh go on..boleh di ajak bebual,study sme2 tp bkn dgn dye..da la tiap kali bergrouping,dye nak stu group ngn aku..hey,come on laa..xbes laa mcm nie..hidup aku jd x tentu arah..x tenang.. ape perlu aku buat lg supaya dye faham yg aku can't get along dgn dye?????
aghh!!tensen aku!!
tp alhmdllh..aku ad tmpat mngadu if aku rase tak tahan sgt...
bnde nie boleh wt aku nanges,wat aku rase besalah taw..
stu lg,aku x suke sikap dye yg ske ckp lepas..da taw org sik suka,bile becakap tu pndai2 la btapis cket..
jgn wat kbncian aku nie menebal taw!!
AND
aku mula menyedari yang bukan aku sahaja sik suke dye
tp
rmai kawan2 sekeliling aku pon sik suke dye..even bru kenal dye...
kwn kamek madah,dye mmg jns x ada kwn n xpndai b'kawan...
dan dye sdg mncari2 kawan yg boleh bg advantage kpd dye...
tp
aku sik da apa2 la nk bagi kt kau..
so..
jgn ngegeh2 kawan ngn kamek!!!
oke!!!

No comments:

Post a Comment

.........................