t
CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

d0nt want to start any conversation!!![my diary 4 today]

trouble is a friend
without friend,there's no trouble...
friends include boyfriend,gurlfriend,best friend...
but
life is empty without them
so
we have to be a good friend to make sure our friend happy...
(aku benci kwn makan kwn,baek kat depan tp mpat kt blkg)
ape aku mencarut nie...wat essay b.i kerr??
sengall...
sentimental bet0l laa!!
soie kengkawan,mood aku dalam keadaan xbetul sket...
bile mood giler cmnie
aku suke wat bende2 pelik..contohnye...
see!!
this is my stupid doodle..
aku rase nie bkn doodle bangkali noodle...
1st paint,teramat la pain skali mate aku nak nengoknye...
jengjengjeng!!!
mak aih!
mcm rmbut aku time bgn tido jek...
eee...xmalunye publish bende bodoh cmnie...
oke,balik pd tajuk belog...
aku pon pelik,knpe aku taruk tjuk tuu..
erm..
xlme lg aku da nak start bukak buku kat unimas bumi kenyalang..
sinonim laa name aku ngn lgu jinbara
FARHANA BUMI KENYALANG
dA nak tggl negeri kopok lekor nie..
bile la bole jmpe plak kopok lekor nie ek..
sebenarnye aku xtaw nak post ape..
tu yg merepek tak tentu pasal
skurang2 nye bole la lepas kan tensen yg mnyrabutkan kpala hotak nie...
tensen-tensen
bile laa aku bole mjauhi bnde2 mcm nie
smakin lari,smakin dekat,smakin sayang
bodoh betol laa
silap aku mnceburi bidang trjun nie
kalo dr dlu aku x amek step nie,xjadi lagu nie.
tulun-tulun
aku nak remove step nie

p/s---ini diari semata-mata..kalo terbace..sila abaikan..
from : manusiapeliktapibenar




No comments:

Post a Comment

.........................